Advertenties

Exchanges zijn handelsplatformen voor cryptocurrencies. Hieronder een top 10 van de grootste exchanges in Juni 2017. Klik op het logo van een exchange om naar de website te gaan wanneer je daar meer over wilt weten of op wilt handelen.


1.

2.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

3.

4. 

5. 

6. 

7

8.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

9. 

10. 


Bekijk hier een up-to-date totaal overzicht met onder andere de landen waarin de exchanges zijn gevestigd, het totaal aantal volume dat er de afgelopen 24 uur op is gehandeld, welke fees erop worden gehanteerd en nieuwsberichten over ontwikkelingen rond de exchanges.

Advertenties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.